Opleiding-Volwassenen Onderwijs/3 E Leerweg

Heb je er altijd al van gedroomd om met je handen te werken, of ben je toe aan een loopbaanswitch, dan is dit misschien een kans voor je. De certificaatopleiding voor (beginnend) lijstenmakers wordt gegeven bij Nimeto in Utrecht. Deze opleiding voor volwassenen, in de z.g.n. 3e leerweg, is bedoeld voor mensen die van lijsten maken hun beroep willen maken. De opleiding is een samenwerking tussen Art&Frame en het Nimeto.

  • Lestijden: 16.00 uur-20.30 uur 25 lesblokken op maandag.
  • Plaats: Nimeto, Smijerslaan 2, 3572 LP Utrecht
  • Kosten: € 3250,-
  • Er is plaats voor 11 deelnemers

Omdat het niet mogelijk is tijdens de opleiding alle lijstenmakers vaardigheden voldoende onder de knie te krijgen en voldoende kennis te maken met de beroepspraktijk gaan de deelnemers 25 stagedagen lopen bij een lijstenmaker. Wil je meer informatie, of wil je aanmelden voor deze opleiding, neem dan contact op met Anne Begheyn: a.begheyn@nimeto.nl 

Ben je lijstenmaker en heb je interesse om een stageplaats aan te bieden aan een leerling neem dan contact op met het secretariaal van Art Frame: secretariaat@art-frame.

Om een leerling te mogen begeleiden moet je bedrijf een erkend leerbedrijf worden. De invulling van de stage kan per deelnemer verschillen, door bijvoorbeeld het huidige werk, de ervaring die een leerling al heeft en de tijd die hj/zij er voor vrij kan maken. 

Alt title
Joanne Edgar
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!
■ ■ ■ ■ ■