Lijstenmakerij Linea

Lijstenmakerij Linea is een ambachtelijke lijstenmakerij waar met de beste apparatuur en materialen en het grootste vakmanschap, lijsten worden gemaakt. Linea is sinds 1988 een gevestigde naam in Rotterdam-Kralingen.

Wij maken lijsten, maar snijden ook glas en passe-partouts. We spannen canvasdoeken en borduurwerken op en plakken posters en foto’s. Bel ons gerust voor meer informatie. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel! Ophalen en bezorgen in Rotterdam e/o is mogelijk voor zover het werk in onze bus past.

 

De perfecte inlijsting

Het beste resultaat bereikt U wanneer het werk en de lijst perfect bij elkaar passen. De perfecte lijst is een combinatie van uw wensen en smaak en het kunstwerk en de lijst. Een goede lijst blijft mooi en gaat niet vervelen. Het is onze taak om u deskundig te adviseren zodat u de goede keuze kunt maken.

Assortiment

Lijstenmakerij Linea heeft een groot assortiment lijstprofielen in zeer verschillende stijlen en materialen. Van klassiek tot modern, zowel in hout als in aluminium, zowel met sponning of als baklijst.

Kind inschrijven
Dieks Potuyt
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!
■ ■ ■ ■ ■