ArtXpoze, Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij

Bij Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze vindt u een uitgebreide kunstcollectie bestaande uit enkele honderden originele eigentijdse, vaak kleurrijke, schildereijen. Daarnaast beschikken we door de samenwerking met Kunstuitleen Noordwest Veluwe en Kunstuitleen Deventer in totaal over bijna 2000 kunstwerken, waarvan een deel uit schilderijen bstaat, maar er ook een ruime collectie grafiek, zoals etsen en zeefdrukken is, een mooie selectie met fotografie en diverse 3-D objecten. De meeste van deze werken zijn zowel te huur als te koop via onze Galerie en Kunstuitleen.

ArtXpoze is onderdeel van "Kunst en Lijsten", een samenwerkingsverband van drie Kunstuitlenen met Galerie en Lijstenmakerij in Zeewolde (Fl.), Ermelo (Gld.) en Deventer (Ov.)

 

In onze lijstenmakerij kunnen we vrijwel alles op een vakkundige wijze voor u inlijsten. U heeft de keus uit ruim 1500 lijstprofielen, honderden kleuren passepartout en diverse glassoorten. U krijgt een goed advies en we proberen altijd er een eigen touch aan te geven, waardoor uw kunstwerk of ander object nog beter tot zijn recht komt. Daarbij houden we altijd in het oog dat een lijst dienend moet zijn en niet afleidend.

Voor reiniging en restauratie hebben we een eigen vaste restaurator met tientallen jaren ervaring.

Naast deze hoofd-activiteiten vindt u bij ArtXpoze een vestiging van Interieur en Licht, het adviesbureau van Anneke Bulstra voor interieur- en lichtadviezen.

Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze werkt sinds enige tijd uitsluitend op afspraak, aangevuld met af en toe vrije inloopdagen.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via 036-5225229.

ArtXpoze is doorgaans bereikbaar op werkdagen (ma t/m vrij) tussen 10 en 16 uur. Spreekt u bij geen gehoor svp de voicemail in; wij bellen u dan zsm terug.

(*Van tijd tot tijd organiseren we vrije inloopdagen voor bezoek zonder het maken van een afspraak. Deze worden meestal enkele dagen vantevoren bekend gemaakt via Google, Facebook en Twitter en al eerder op de eigen website.*)

 

 

ArtXpoze, Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Kind inschrijven
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!
■ ■ ■ ■ ■