Telefonisch bereikbaar op dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur
ALV Art-Frame 2022
Voor leden

ALV Art-Frame 2022

ALV maandag 3 oktober 2022 om 10.00 uur

Wat gaat het jaar weer snel en wat is het fijn dat we weer lekker van alles kunnen ondernemen. Ook Art-Frame heeft niet stil gezeten en we hebben mooie plannen voor de toekomst die we graag met onze leden willen bespreken tijden de ALV. Die staat gepland voor maandag 3 oktober om 10.00 uur in hotel Van der Valk Hilversum, De Witte Bergen, adres: Rijksweg 2, 3755 MV Eemnes.

Het belang van de ALV voor jou en de branchevereniging
Op een ALV wordt terug- en vooruit gekeken. Plannen besproken en nieuwe bestuursleden voorgesteld. Daarnaast worden de financiën besproken en gekeurd door de leden. Het is van belang dat een merendeel van de leden aanwezig is om voor diverse zaken hun stem te laten gelden. Zonder jullie stem kunnen wij bijvoorbeeld geen nieuwe bestuursleden laten intreden.

Mooie gelegenheid elkaar te ontmoeten
Naast het officiële deel is de ALV een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien én te spreken. Hier is nog steeds veel behoefte aan, merken wij, en daar zal dan ook de nodige tijd voor zijn. Zo word je ontvangen met koffie en zullen we nadien met zijn allen van een lunch genieten.
Graag horen wij of je komt op de ALV. Aanmelden kan door te mailen naar secretariaat@art-frame.nl.

We zien je graag!
 
Hartelijke groet,
 
Bestuur Art Frame

 


Martin Horneman
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!
■ ■ ■ ■ ■