U bent op de pagina van de jaarlijkse inlijstwedstrijd voor de Benelux beland. Hier kunnen lijstenmakers zich aanmelden voor de wedstrijd en via deze pagina kan het grote publiek stemmen wie dit keer de publieksprijs verdient. Stemmen kan vanaf half december tot en met het einde van het jaar.

Categorieën
Er zijn twee wedstrijdcategorieën:
Categorie A. een vaste opdracht. Dit jaar krijgt elke deelnemer een Creatief Doosje, beschikbaar gesteld door galerie en lijstenmakerij Bax Kunst uit Sneek.

Kunst in een doosje
Een ‘Creatief Doosje’ bevat vier originele, genummerde en gesigneerde zeefdrukjes, voorzien van een kunstenaars CV en een echtheidscertificaat. Compleet met een toelichting van de kunstenaar op de inhoud en een uitleg over het zeefdrukprocédé. Het concept ‘Creatief Doosje’ is enige jaren geleden met succes in de handel gebracht.

Een ‘Creatief Doosje’ is zeer geslaagd als kunst cadeau-artikel, een collectors item of gewoon omdat u van kunst houdt en iets exclusiefs wilt geven of aanschaffen. Om te hebben of later in te lijsten. Een trendy ‘hebbedingetje’.

Categorie B. een vrije 3-d opdracht. Dit jaar is het thema speelgoed. Lijst een stuk speelgoed zo mooi mogelijk in.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 excl. BTW voor leden van Art-Frame en € 40,00 excl. BTW voor niet-leden. Door overmaking van het inschrijfgeld gaat u automatisch akkoord met alle bepalingen van het wedstrijdreglement.

Inschrijven
Inschrijven voor de inlijstwedstrijd kan hieronder, tevens is daar het uitgebreide wedstrijdreglement te vinden. Inschrijven kan nog tot en met 30 september 2018

We wensen alle deelnemers aan de inlijstwedstrijd heel veel succes, creativiteit en plezier