INLIJSTWEDSTRIJD

INLIJSTWEDSTRIJD

U bent op de pagina van de jaarlijkse inlijstwedstrijd voor de Benelux beland. Hier kunnen lijstenmakers zich aanmelden voor de wedstrijd en via deze pagina kan het grote publiek stemmen wie dit keer de publieksprijs verdient. Stemmen kan vanaf half december tot en met 17 januari 2020.

Categorieën
Er zijn twee wedstrijdcategorieën:

Categorie A. een vaste opdracht. Dit jaar krijgt elke deelnemer een Picasso prent, beschikbaar gesteld door Art-Frame.

Picasso
Picasso was een Spaans kunstschilder, tekenaar, beeldhouwer, grafisch kunstenaar, sieraadontwerper en keramist. Hij was een van de bekendste Spaanse kunstschilders. Zijn kubistische stijl, de krachtige lijnen en het kleurenspel maken dit een uitdaging om in te lijsten.

Categorie B. een vrije 3-d opdracht. Dit jaar is het thema Wereld kunstenaars. Lijst een 3-d object in dat te maken heeft met een wereld beroemde kunstenaar. Dit zou ook Picasso kunnen zijn maar ook andere bekende kunstenaars. Van bekende kunstenaars zijn tegenwoordig talloze souvenirs te verkrijgen die geschikt zijn om 3 dimensionaal in de lijsten.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 excl. BTW voor leden van Art-Frame en € 40,00 excl. BTW voor niet-leden. Door overmaking van het inschrijfgeld gaat u automatisch akkoord met alle bepalingen van het wedstrijdreglement.

Inschrijven
Inschrijven voor de inlijstwedstrijd kan hieronder, tevens is daar het uitgebreide wedstrijdreglement te vinden. Inschrijven kan nog tot en met 30 september 2019 (inmiddels gesloten)

We wensen alle deelnemers aan de inlijstwedstrijd heel veel succes, creativiteit en plezier

Moment a.u.b