Inlijstwedstrijd

U bent op de pagina van de jaarlijkse inlijstwedstrijd voor de Benelux beland. Hier kunnen lijstenmakers zich aanmelden voor de wedstrijd en via deze pagina kan het grote publiek stemmen wie dit keer de publieksprijs verdient.

Er zijn twee wedstrijdcategorieën

Categorie A: Vaste opdracht

Dit jaar krijgt elke deelnemer een foto van natuurfotograaf Joop Ezendam die onder andere heeft gefotografeerd voor National Geograpic en andere toonaangevende bedrijven. De meest bedreigde diersoorten heeft hij weten vast te leggen op camera.

Opdracht: Bij de vaste opdracht is het de bedoeling om de foto zo mooi mogelijk in te lijsten. De FATG gecertificeerde lijstenmakers krijgewn hierbij een handicap.

Categorie B: Vrije 3-d opdracht

Thema dieren

Opdracht: Lijst een 3-d object in dat te maken heeft met Dieren.  Je zou kunnen denken aan een halsband van een hond, maar kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wees creatief en we laten ons graag verassen. Hierbij is het niveau minder belangrijk, maar gaat het puur om de esthetiek.

Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 excl. BTW voor leden van Art-Frame en € 40,00 excl. BTW voor niet-leden. Door overmaking van het inschrijfgeld gaat u automatisch akkoord met alle bepalingen van het wedstrijdreglement. schrijven voor de inlijstwedstrijd kan hieronder, tevens is daar het uitgebreide wedstrijdreglement te vinden. Inschrijven kan nog tot en met 30 Juli 2022 (inmiddels gesloten)

Steve van der Heijden
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!
■ ■ ■ ■ ■