Certificering

Steeds meer leden van Art-Frame besluiten om hun jarenlange ervaring als lijstenmaker te bekronen met een certificering tot Guild Certified Framer. Deze titel is een aanwinst voor de lijstenmaker en Art-Frame. Maar het meest profiteert u als klant. Met haar bestand van vakbekwame leden, kan Art-Frame instaan voor een kwaliteitsproduct dat aan alle gestelde eisen voldoet. Zo kunt u bij de lijstenmakers terecht voor vier niveaus van inlijsten, van Optimaal (niveau 1) tot Minimum (niveau 4). De lijstenmaker zal en kan u adviseren wat voor uw werk het beste is, rekening houdend met uw wensen. En service en kwaliteit staan bij Art-Frameleden hoog in het vaandel en laten niets te wensen over. Wij van Art-Frame willen dat onze klanten tevreden zijn over het werk, de lijstenmaker en zijn service en niet voor even maar voor vele jaren. Wij zien u dan ook graag weer terug, tot in lengte van jaren.

Fine Art Trade Guild

Branchevereniging Art-frame is aangesloten bij de Europese brancheorganisatie Fine Art Trade Guild (FATG). Het is deze organisatie die, via een examinator in Nederland, de certificering afneemt. De FATG bepaalt of iemand geslaagd is. De lijstenmaker legt een theoretisch examen af en levert vooraf drie vastgestelde werkstukken in. Daarnaast moeten enkele bekwaamheidsproeven worden uitgevoerd onder toezicht van de examinator. Als dit alles met goed gevolg is verlopen, krijgt de lijstenmaker zijn certificering uitgereikt vanuit Engeland. Vanaf dat moment mag het certificeringslogo gevoerd worden. Hierop wordt controle uitgeoefend om misbruik te voorkomen. Bij een gecertificeerd lid zult u het diploma van de Fine Art Trade Guild aantreffen in de winkel

Gecertificeerd Art-Frame

Certificering van Art-Frame

Bent u lijstenmaker en wilt u ook voor certificering in aanmerking komen? Bestel dan de Nederlandse 'Studiegids Guild Certified Framer' bij Art-Frame voor het geringe bedrag van 35 euro (ex. btw) voor leden, of 70 euro (ex. btw) voor niet-leden. Behaalt u binnen twee jaar na aanvang van uw lidmaatschap het certificaat, dan worden de examenkosten à 240 euro vergoed door Art-Frame.

Dieks Potuyt
Heb je een vraag?
Neem contact op met ons!
■ ■ ■ ■ ■