Wedstrijd formulier

Wedstrijd formulier

INSCHRIJFFORMULIER LIJSTENMAKERSWEDSTRIJD EDITIE 2016.

Voor de elfde keer organiseert Art-Frame de inlijstwedstrijd. Dit evenement krijgt steeds meer aandacht in de media en komt daarom de branche zeer ten goede. Deelnemers aan de wedstrijd dienen in de Benelux te zijn gevestigd, als detaillist te zijn ingeschreven, en actief te zijn in de lijstenbranche of als personeel werkzaam te zijn bij deze. U kunt zich aanmelden tot 1 juli 2016 en schrijft altijd in voor beide categorieën:

1. Vaste opdracht:
inlijsten van een door Art-Frame aan te leveren werk, voor 2016 is dat een kleurrijke giclée van de kunstenares Hope van 75x25cm beeldmaat.

1. Vaste opdracht:
inlijsten van een door Art-Frame aan te leveren werk, voor 2016 is dat een kleurrijke giclée van de kunstenares Hope van 75x25cm beeldmaat.

Leden: € 35,00 ex BTW voor beide categorieën, dit is inclusief het werk van kunstenares Hope van opdracht 1.

Niet-leden: € 40,00 ex BTW voor beide categorieën, dit is inclusief het werk van kunstenares Hope van opdracht 1.

Betaling uitsluitend via automatische incasso.

Door het insturen van onderstaand formulier geeft u eenmalig toestemming voor automatische afschrijving.

Biografie
De Noord-Nederlandse kunstenares Yvonne de Hoop brengt haar werk onder de naam HOPE.

Deze in Stadskanaal geboren artistieke vrouw (1961) heeft zich in de loop der jaren in meerdere artistieke disciplines bekwaamd. Waaronder: zeefdruk, etstechieken en het “snellere” expressieve werk in de vorm van acryl op canvas of paneel.
Van jongs af aan staat de grafische expressie in haar vele facetten al centraal in haar leven.

Haar persoonlijke voorkeur gaat uit naar heldere vrolijke kleuren, haar stijlenpakket omvat enerzijds zwierige, energieke en kleurrijke werken, anderzijds neigt haar werk naar het naïeve en af en toe een humoristische kwinkslag is haar ook niet vreemd.

Een 25-tal schilderijen zijn als reproductie of giclée wereldwijd uitgegeven.Deze kunt u niet alleen bij Art-Quake verkrijgen maar ook bij Art-revisited.com.

    Moment a.u.b