Als u een schilderij op vakkundig wijze wilt laten opspannen, kiest u voor een winkel die is aangesloten bij Art-Frame. Wij zijn een branchevereniging van diverse Nederlandse leveranciers en detaillisten in kunst en lijsten. Bij onze leden kunt u uitstekend terecht voor het laten opspannen en inlijsten van een schilderij. De winkels die zijn aangesloten bij Art-Frame zijn gevestigd door heel Nederland. Dus ook u vindt gegarandeerd een winkel bij u in de buurt.

Schilderij laten opspannen in een Art-Frame-winkel bij u in de buurt

Het opspannen van een schilderij is een klusje dat u het beste kunt overlaten aan een specialist. Op die manier bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. De lijstenmaker van een Art-Frame-winkel heeft alle kennis, kunde en ervaring in huis om uw schilderij op de juiste wijze op te spannen. Naast vakwerk heeft u bij onze winkels ook de garantie op een voortreffelijke service en een deskundig advies op maat. Desgewenst vertelt de lijstenmaker u graag meer over het product waar u in geïnteresseerd bent. Verder heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen ideeën op het gebied van opspannen en inlijsten te bespreken met de specialist.

Neem contact op

Wilt u een canvas, aquarel, zeefdruk of ander schilderij laten opspannen bij een Art-Frame-winkel? Bekijk dan waar bij u een winkel in de buurt zit of neem contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 073 5430650.

Andere bezoekers bekeken ook:

Zoek naar leveranciers

Voordelen Art-Frame

  • Deskundig advies
  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring

Neem contact op!

Naam

Email

Bericht

VIND EEN WINKEL BIJ U IN DE BUURT

map

VUL UW POSTCODE IN