Wilt u een schilderij laten inlijsten door een specialist? Dan moet u bij een Art-Frame-winkel zijn. Bij de Nederlandse branchevereniging Art-Frame zijn diverse detaillisten en leveranciers uit heel Nederland aangesloten. Ook u kunt zonder twijfel bij u in de buurt een schilderij laten inlijsten bij een Art-Frame-winkel.

Schilderij laten inlijsten bij een Art-Frame-winkel

Elk schilderij is een kunstje kunt op zich. Of het nu gaat om een portret van uw kinderen, thema-schilderij of een erfstuk van een beroemde kunstenaar. De lijstenmakers die zijn aangesloten bij Art-Frame kunnen welk schilderij op deskundige wijze voor u inlijsten. De inlijsting wordt altijd tot op de millimeter op maat gemaakt. Op die manier weet u zeker dat de verhouding kunstwerk-passe-partout-lijst in orde is. Naast schilderijen kunnen onze lijstenmakers ook borduurwerk, objecten, foto’s of andere herinneringen voor u inlijsten. Bij een Art-Frame-winkel bent u verzekerd van een deskundig advies en een voortreffelijke service. Ook heeft u de garantie op kwaliteitswerk. Natuurlijk is er ook ruimte voor uw eigen ideeën en wensen wat betreft het inlijsten. Geef deze door aan de lijstenmaker en dan wordt samen met u bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten?

Bent u benieuwd waar bij u in de buurt een Art-Frame-winkel is gevestigd? Of wilt u meer weten over het inlijsten van een schilderij? Neem dan contact met Art-Frame op door even te bellen naar 073 5430650.

Andere bezoekers bekeken ook:

Zoek naar leveranciers

Voordelen Art-Frame

  • Deskundig advies
  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring

Neem contact op!

Naam

Email

Bericht

VIND EEN WINKEL BIJ U IN DE BUURT

map

VUL UW POSTCODE IN