ART-FRAME INLIJSTWEDSTRIJD 2017

ART-FRAME INLIJSTWEDSTRIJD 2017

Ieder jaar organiseert branchevereniging Art-Frame een inlijstwedstrijd. Een echte wedstrijd, waarin niet alleen gestreden wordt om de eer, maar ook om mooie prijzen. Er wordt veel ruchtbaarheid aan gegeven via regionale en landelijke media, via onze social mediakanalen en via de website van Art-Frame. En dat betekent extra promotie voor de deelnemers en zeker voor de winnaars in de verschillende categorieën. Van oudsher staat de wedstrijd open voor zowel leden van Art-Frame als niet-leden. Voorwaarde daarbij, is dat de deelnemers in de lijstenbranche werkzaam zijn en dat het ingezonden werk is gemaakt door een detaillist of een medewerker van de detaillist. Deelnemers zijn in Nederland, België of Luxemburg werkzaam en elk bedrijf mag met maximaal één persoon deelnemen.

Art-frame inlijstwedstrijd 2017

Deelnemers kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op de website van Art-Frame. Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 excl. BTW voor leden van Art-Frame en € 40,00 excl. BTW voor niet-leden. Juryleden, leden van de wedstrijdcommissie en de kunstenaar wiens werk wordt ingelijst, zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.

De organisatie van de inlijstwedstrijd is in handen van de wedstrijdcommissie van branchevereniging Art-Frame. Voor eventuele vragen over de wedstrijd kunt u contact opnemen met wedstrijdsecretariaat@art-frame.nl.

Moment a.u.b