LIDMAATSCHAP BRANCHEVERENIGING ART-FRAME

LIDMAATSCHAP BRANCHEVERENIGING ART-FRAME

Art-Frame is een landelijke branchevereniging van vakbekwame lijstenmakers, van wie een aantal inmiddels is gecertificeerd tot Guild Commended Framer of voornemens dit certificaat te behalen. Art-Frame is een actieve vereniging die zich intensief inzet voor haar leden en bestuurd wordt door uitsluitend leden. Mensen zoals u, die het vak van lijstenmaken net zo mooi, dankbaar, creatief en inspirerend vinden als wij.

Aansluiten bij Art-Frame betekent onderdeel worden van een groeiend netwerk deskundige vakgenoten. Belangrijke speerpunten: deskundigheidsbevordering en promotie. Maar Art-Frame doet nog veel meer voor u. Denk aan praktische ondersteuning bij uw bedrijfsvoering, de mogelijkheid om u kosteloos te laten certificeren, gratis gebruik van onze geschillencommissie of korting op uw ziektekostenverzekering bij Menzis. U wordt er niet alleen wijzer van, maar de kosten van het lidmaatschap heeft u al na zeker één jaar terugverdiend.

Lid worden van Art-Frame?

Meld u aan via het onderstaande aanmeldformulier en u krijgt alle informatie thuisgestuurd. Het eerste jaar mag u kennismaken met onze branchevereniging door een zilver lidmaatschap aan te gaan. Dit is de helft van de prijs van een gouden lidmaatschap. De kosten voor het eerste jaar zijn dan €125,- in plaats van €250,- (bedragen zijn exclusief btw).

Winkels
Wat doet de branche voor haar leden
Opleiding meester lijstenmaker
  •   Inlijsten   Kunsthandel   Kunstschilders Benodigheden
      Gecertificeerd Lijstenmaker   Kunstuitleen   Galerie
      Restauratie   Groothandel   Wij nemen deel aan de Art-Frame acties

Moment a.u.b