Inlijstwedstrijd Art-Frame 2018

Wie wint straks de publieksprijs? Ga kijken en stem mee!

Zoals ieder jaar organiseert Art-Frame ook in 2018 weer een inlijstwedstrijd voor lijstenmakers uit de gehele Benelux. Een hoogtepunt voor de deelnemende lijstenmakers, maar ook een hoogtepunt voor u. Met uw stem bepaalt u namelijk wie straks de publieksprijs in de wacht sleept. Een deskundige jury bestaande uit vakgenoten, selecteert ieder jaar een kunstwerk als verplichte opdracht voor alle deelnemers. Daarnaast is er een vrije opdracht, waarbij dit jaar is gekozen voor een 3D-inlijsting van speelgoed.

De vakjury bepaalt wie straks de vakprijs in ontvangst mag nemen. Maar vakprijs en publieksprijs zijn voor de lijstenmaker even waardevol. Het gaat tenslotte niet alleen om mooie prijzen voor de winnaars. Het gaat ook om de eer, de erkenning van iemands vakmanschap door publiek en vakgenoten, en de waardering voor de creativiteit waarmee de opdrachten zijn uitgevoerd. En wat dat laatste betreft: ga kijken op de website van Art-Frame en laat u verrassen door het hoge niveau en de inventiviteit van de inzendingen.

Van 1 tot 10 december beslist de vakjury wie voor beide opdrachten de vakprijzen ontvangen. Vanaf 15 december tot het einde van de maand is het de beurt aan u als publieksjury om uw stem uit te brengen via www.art-frame.nl/inlijstwedstrijd/.