Glas voor een lijst

Glas voor een lijst

Glas

Glas voor museaal inlijsten Kunstwerken met een hoge historische, artistieke en commerciële waarde vereisen optimale bescherming en zichtbaarheid. Deze glassoorten zijn voor minimaal 98% UV-werend dankzij een UV-werende coating of door middel van een PVB folie gelamineerd tussen de twee glasplaten in. Glas voor museale collecties is vrijwel onzichtbaar dankzij een tweezijdige ontspiegelende coating. Deze ‘interferentie coating’ is leverbaar tot een reflectiewaarde van 0,5%.

Glas voor conserverend inlijsten Originele kunstwerken wilt u uiteraard optimaal beschermen. Voor conserverend inlijsten bieden wij vele UV-werende glassoorten. Dit betreft zowel hoogwaardig glas voor musea als alternatieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Glas voor conserverend inlijsten heeft een enkele of dubbele coating die de schadelijke Uv-straling voor minimaal 90% tegenhoudt. Ter vergelijking: normaal glas heeft een UV-werendheid van 34 tot 45%..

Glas voor mooi inlijsten Ook minder kostbare schilderijen, papierwerk en foto’s verdienen het om gezien te worden. Van galerie objecten tot particuliere werken; ze vragen om optimale zichtbaarheid en bescherming. Voor mooi inlijsten bieden wij vele soorten 2, 3 en 4 millimeter glas. Deze hebben doorgaans een enkele coating die de schadelijke Uv-straling tegenhoudt voor 70 tot 90%. Ter vergelijking: normaal glas heeft een UV-werendheid van 34 tot 45%. Daarnaast bieden wij een- en tweezijdig geëtst inlijstglas.

Glas voor basis inlijsten Niet elk kunstwerk heeft een hoge historische of commerciële waarde. Toch vraagt ook vervangbaar werk om een gedegen bescherming tegen stof en vuil. Zoekt u echter glas voor kunst, schilderijen, foto’s en tekeningen met een hoge commerciële of museale waarde? Dan raden wij de hierboven genoemde glassoorten aan.

Moment a.u.b