Allemaal worden wij in korte tijd met allerlei veranderingen geconfronteerd door de internationale problematiek omtrent het COVID-19/Corona virus.

Graag staan wij u waar mogelijk bij in deze tijd, en brengen jullie met deze nieuwsbrief graag adviezen die wij u willen meegeven en van andere branches geadviseerd krijgen.

Deze maatregelen en bijgeleverd protocol is voor u zeer handig, maar u kunt hier natuurlijk ook zelf uit halen wat u nodig vindt. En morgen kunnen er weer andere protocollen zijn, die u vervolgens weer kunt verwerken. Zo is er onder meer nu de maatregel/optie om een dekzeil te monteren tussen klant en balie, mocht u er niet zeker van zijn dat u genoeg afstand van uw klant kunt nemen.

 

In beginsel geven wij u deze adviezen mee:

 

– Wij adviseren u graag op gepaste afstand (150 cm +, van achter de toonbank dus) en willen u vragen om ook gepaste afstand tot medebezoekers te houden waar mogelijk.

– Wij trekken ten alle tijden handschoenen aan bij uitzoeken en inlijsten.

– Voor klanten die liever 1-op-1 in de zaak wensen te komen, is een afspraak op ochtend mogelijk.

– Ons schoonmaak regime is drastisch verhoogd: Alles voor uw en onze gezondheid.

– Betalen: het liefst per pin, en anders uitwisselen via ons geld schaaltje.

– Na het pinnen kunt u desinfect gebruiken. Deze staat op de toonbank.

– Helaas mogen wij geen handen schudden.

 

Verder adviseren wij u mee te gaan met de adviezen van het RIVM en de andere adviserende instanties. En gebruik uw gezond verstand. Het enkel ontvangen van klanten op afspraak is natuurlijk ook een mogelijkheid.