Branchevereniging Art-frame is aangesloten bij de Europese brancheorganisatie Fine Art Trade Guild (FATG). Deze organisatie verzorgt de certificering via een Nederlandse examinator en bepaalt of de kandidaat geslaagd is. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van de FATG. De lijstenmaker legt een theoretisch examen af en levert vooraf drie vastgestelde werkstukken in. Daarnaast worden enkele bekwaamheidsproeven uitgevoerd onder toezicht van de examinator. Verloopt dit alles met goed gevolg, dan krijgt de lijstenmaker zijn certificering uitgereikt vanuit Engeland. Vanaf dat moment mag het certificeringslogo gevoerd worden.

 

Bent u lijstenmaker en wilt u ook voor certificering in aanmerking komen? Bestel dan het Nederlandse cursusboek Leidraad voor de certificering tot Guild Commended Framer bij Art-Frame voor het geringe bedrag van 25 euro (ex. btw) voor leden, of 30 euro (ex. btw) voor niet-leden. Behaalt u binnen twee jaar na aanvang van uw lidmaatschap het certificaat, dan worden de examenkosten à 240 euro vergoed door Art-Frame.

Certificeren betekent: de kroon op uw vakmanschap, een kwaliteitsgarantie voor uw klanten, een mooi middel ter promotie en een extra boost voor uw winkel.

Moment a.u.b