Branche vereniging Art-Frame

Branche vereniging Art-Frame

Branchevereniging Art-Frame  Voor lijstenmakers die van inlijsten weten!

Art-Frame is een landelijke branchevereniging van vakbekwame lijstenmakers. Art-Frame is een actieve vereniging die zich intensief inzet voor haar leden en bestuurd wordt door uitsluitend leden. Mensen zoals u, die het vak van lijstenmaker net zo mooi, dankbaar, creatief en inspirerend vinden als wij. Lees verder en zie wat Art-Frame ook voor u kan betekenen als u zich aansluit bij deze groep enthousiaste vakgenoten. Wij zijn op zoek naar u!

Art-Frame biedt serieuze meerwaarde

Aansluiten bij Art-Frame betekent onderdeel worden van een groeiend netwerk deskundige vakgenoten. Belangrijke speerpunten: deskundigheidsbevordering en promotie. Maar Art-Frame doet nog veel meer voor u. Denk aan praktische ondersteuning bij uw bedrijfsvoering, de mogelijkheid om u kosteloos te laten certificeren, gratis gebruik van onze geschillencommissie of korting op uw ziektekostenverzekering bij Menzis. U wordt er niet alleen wijzer van, maar de kosten van het lidmaatschap heeft u al na zeker één jaar terugverdiend.

Kosten lidmaatschap: € 250,- excl. btw per jaar
Promotiepakket: Zodra u lid wordt ontvangt u een gratis pakket met interessante promotieartikelenMeer informatie: zie hieronder onze Art-frame info folder

Download Folder 

Moment a.u.b