Als u borduurwerk wilt laten inlijsten, komt u naar een winkel die is aangesloten bij branchevereniging Art-Frame. Wij zijn een Nederlandse branchevereniging van detaillisten en leveranciers in kunst en lijsten. De Art-Frame-winkels zijn door heel Nederland gevestigd. Ook bij u in de buurt kunt u dus ongetwijfeld uw borduurwerk laten inlijsten bij een lijstenmaker die is aangesloten bij Art-Frame.

Borduurwerk laten inlijsten bij een Art-Frame-winkel

Ieder borduurwerk is een stukje kunst op zich. Of het nu gaat om geboortetegels, thema-borduurwerken als Marjolein Bastin, Nijntje of Winnie de Poeh of nageborduurde schilderijen. Onze lijstenmakers kunnen diverse soorten borduurwerk op vakkundige wijze inlijsten. Daarnaast kunnen zij ook zeer gedetailleerde merklappen op het fijnste stramien voor u spannen. Bij de winkels die zijn aangesloten bij Art-Frame bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en een deskundig advies. Daarnaast heeft u de garantie op kwaliteitswerk. Wilt u weten hoe het inlijsten van borduurwerk precies in zijn werk gaat? Dan vertelt de lijstenmaker u daar graag meer over. U kunt natuurlijk ook uw eigen ideeën en wensen voor het inlijsten doorgeven. Dan bekijkt de lijstenmaker samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Dichtstbijzijnde winkel

Wilt u uw borduurwerk laten inlijsten bij een Art-Frame-winkel? Kijk dan even welke winkel het dichtste bij u in de buurt is. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan via 073 5430650 telefonisch contact op met onze medewerkers.

Andere bezoekers bekeken ook:

Zoek naar leveranciers

Voordelen Art-Frame

  • Deskundig advies
  • Gecertificeerd
  • Jarenlange ervaring

Neem contact op!

Naam

Email

Bericht

VIND EEN WINKEL BIJ U IN DE BUURT

map

VUL UW POSTCODE IN